Eigentijdse en seizoensgebonden creaties van de getalenteerde hand van chef Nils. Met passie geserveerd door gastvrouw Sofie.
Momenteel geen a la carte
Voorgerecht
-
Bij het opteren voor à la carte, serveren wij enkel een voorgerecht gevolgd door een hoofdgerecht
€ 0.00
-
Gepekeld West-Vlaams rood, pickels & watermeloen
€ 22.00
-
6 oesters "gillardeau", vinaigrette met zwarte peper en algen
€ 28.00
-
3 x Bretoense kreeft
€ 41.00
-
Kroketjes van grijze garnaal
€ 21.00
Hoofdgerechten
-
Kabeljauw persillade, kalfsjus met balsamico & ratte aardappel
€ 34.00
-
Gegrilde zeetong, zeekraal & bombarijst, blanke boter met duindoorn
€ 42.00
-
Dunne lende Holstein, geglaceerde sjalot & groene asperge
€ 38.00
Nagerechten
-
Dame blanche: bourbon vanille-ijs, warme chocolade, vanilleroom
€ 11.00
-
Braambes, rode biet & yoghurt
€ 13.00
-
Selectie hoevekaasjes
€ 18.00
-
cheesecake, aardbei & vlierbloesem
€ 12.00
Menu room service
Op de kamer serveren wij een 3 gangen menu aan €65 volgens marktaanbod met glas aangepaste wijn bij het voor- en hoofdgerecht.
Dit kan enkel na telefonisch reserveren!
wij serveren het menu op vrijdag en zaterdag avond,
tijdens de schoolvakanties van iedere avond behalve op zondag & maandag
Afhaal menu
Afhaalmenu 16-17-18 April & 23-24-25 April
Gelieve enkel telefonisch te reserveren.
Aperobox €14
Aperitief of mocktail van de week begeleid door 3 hapjes
Menu
canneloni st-jacques & avocado, citrus
***
lijnbaars, fregola sarda & oregano(4gangen)
***
Dunne lende holstein, groene asperge & zwarte look
***
rolbiscuit, chocolade & rabarber
of
hoevekaasjes met brioche (supl. €5)
3 gangen menu €46
4 gangen menu €56
afhalen kan op vrijdag- en zaterdagavond & op zondagmiddag
Pasen
Bistro NILS is gesloten op zondag en maandag
Wij maken er u graag attent op dat wij op feestdagen, vrijdagavond en zaterdagavond feestdagen enkel ons 5 gangen marktmenu serveren.
Wij kunnen enkel rekening houden met allergieën als deze bij reservatie gemeld zijn!