Een gemeenschappelijke opleiding aan Hotelschool Spermalie bracht chef Nils en gastvrouw Sofie samen.

Carnac team

Over ons

Carnac, meer dan 30 jaar vakmanschap

Reeds in 1986 stampten de jonge Dirk en Friedl Hotel Carnac uit de grond. Carnac werd al snel een vaste waarde met het nodige aanzien. Van kindsbeen af stak ook dochter Sofie een handje toe.
Het leek dan ook niet meer dan logisch dat Sofie later een volwaardige opleiding aan Hotelschool Spermalie in Brugge genoot. Tijdens deze opleiding leerde ze de door food gepassioneerde Nils kennen. Niet enkel op amoureus vlak klikte het, ook op zakelijk vlak vulde het koppel elkaar perfect aan. Het perfecte duo om het levenswerk van Drik en Friedl verder te zetten.

Chef Nils bereidt elk gerecht met liefde voor het vak en respect voor het product.

Carnac, een plaats om te rusten

Een nieuw hoofdstuk

In 2017 nam het complementaire koppel het roer over, verbouwden het restaurant en doopten het om als NILS. Je kan er genieten van een moderne keuken in een complexloos kader met veel aandacht voor het product.

Contacteer ons

Over carnac

Koksijde heeft heel wat te bieden

Het prachtige lange strand is niet alleen aantrekkelijk voor de zonnekloppers maar biedt ook tal van mogelijkheden voor sport en recreatie. Met zijn 33 meter is de Hoge Blekker de hoogste duin van de Belgische kust en zeker een bezoekje waard.

Koksijde heeft het grootste aantal musea van de Belgische kust. Daarnaast heeft het heel wat cultureel erfgoed en tal van en toeristische trekpleisters. Zo kan je een bezoekje brengen aan de Zuid-Abijdmolen, de oude dorpskern en kan je zelfs de Garnaalvissers te paard in actie zien. Bij slechts weer stap je binnen in het cultureel - of kunstencentrum of pik je gewoon een filmpje mee in de bioscoop.

Vraag meer info in het hotel.

Koksijde